Historien om samlandet och museet

Ända sen Bosse var liten så har han haft svårt att kasta saker, men samlandet började väl på allvar på 60-talet. Men det behöver inte alltid vara negativt att vara en samlare.

För tio år sen bestämde Bo och Margareta för att öppna museet för allmänheten. Innan dess hade samlingarna bara visats för vänner och bekanta.

I samlingarna finns allt från knappar till bussar, bl a bilar, husvagnar, radioapparater, kakburkar och cyklar i alla dess slag. Något som ligger Bosse varmt om hjärtat är många av dem leksaker som han har sparat ända sedan han själv var barn, som t ex mopetten som monterades på cyklar.

En del saker som finns i t ex handelsboden, kommer från Bosses farbror och farfars handelsbod i Forsa-Hälsningland.

triumphhjul laskreklamskylt